Rollkväll

Jösses jädrar vad länge sedan jag postade något på bloggen här. Inte sedan i Mars har jag postat och med facit i hand känns det inte alls bra. Å andra sidan får jag inse att det är så det är. Det kommer perioder då jag helt enkelt inte har något att posta. Ikväll blev det som tur var ändring på det. Vi satt hemma och tjurade i det tveksamma sommarvädret. Plötsligt fick vi ett infall, var det inte väldigt länge vi körde lite rollar och räddningsövningar? Jooo… Så vips låg kajerna på biltaket och vi styrde mot havet. Ännu är det nog kallt i vattnet tänkte vi så vi helgarderade med torrisarna. Jag körde lite rollar och vi tränade kamraträddning och äntring upp i kajakerna. Det känns bra att påminna minnet om hur det skall gå till. Det är inte alltid som vattnet är snällt, hyfsat varmt och situationen under kontroll. Det tog faktiskt inte lång tid förrän det kändes lite svalt i vattnet. Då är det ändå sommar och lite temperatur i vattnet. tänker på hur det är på vintern då det håller sig runt nollgradigt

På med torrdräkten. Ut på havet.

Yay! En under-vattnet-selfie 😀 Hängandes upp-och ner under kajaken.

Malin i sin favviskajak, en Skim Beaufort.

Rollen sitter rätt okej. På ena hållet, på andra gick det skitdåligt. Min favviskajak är en Skim Braveheart.

Ola

Multinjutare med försmak för träning, friluftsliv, mat och bilder.

Lämna en kommentar...