Mer film på bloggen.

Senaste inkommen pryl är en GoPro Hero2 HD så nu kommer bloger här svämmas över av meningslösa actionfilmer på mig och mina äventyr. Eller inte…

Jag var ju tvungen att testa på direkten och se hur flödet är från kameran in i datorn och vidare ut på nätet gick. Jag filmade en helt meningslös cykeltur från hemmet till jobbet i morse. Snabbredigerade i iMovie och la upp på Tuben. Gick ju smidigt och bra. Bildkvalitén på från en GoPro är ju vad den är, men kameran är inte skaffad för att i första hand ge bästa möjliga bildkvalité utan för att vara liten, smidig och lättplacerad på landsvägscykeln, Mountainbiken, kajaken eller MX-5an…

 

[iframe  src=”http://www.youtube.com/embed/un1S6wLDmyU”]

Ola

Multinjutare med försmak för träning, friluftsliv, mat och bilder.

4 Responses

 1. eriksjos skriver:

  Kul! En sån är jag oxå lite sugen på. Hade en gammal Gopro tidigare men det blev inte möe filmat. Fast nu när det finns fjärrmöjlighet tror jag på det igen.
  Kanskekanske :)

 2. eriksjos skriver:

  Men videoklippet är privat så jag kan inte se det 😉

 3. Ola skriver:

  Nu då? Funkar? Han kunde jag missa….

 4. eriksjos skriver:

  nu funkar det finfint!

Lämna en kommentar...